Een persoonlijke reading waarin je het antwoord krijgt op jouw vraag. Je ontvangt precies dat ene inzicht met de bijbehorende informatie.

Elke vraag heeft een diepere en vaak verborgen vraag. Samen gaan we de daadwerkelijke vraag opsporen. Door de diepte in te gaan wordt de kern duidelijk en helder. Dit kan erg confronterend zijn maar is altijd liefdevol en zonder poeha-gebeuren.

De kern wordt bevestigd dankzij mijn heldervoelen, helderweten en helderzien. Deze heldere zintuigen zet ik in om jouw spiegel te zijn. Voor jou, zodat je ziet wie je echt bent. Maar ook om je ondersteuning en bevestiging te geven. Daarnaast ontvang je vanuit mijn expertise informatie in de vorm van advies en coaching.

Wat vraag ik van jou?
Om goede resultaten te boeken vraag ik van jou commitment. Om open te staan voor het inzicht en de informatie vanuit mijn expertise. Neem de informatie aan en volg daarna jouw eigen waarheid. Jouw pijnpunt(en) zal ik spiegelen. Dit kan een enorme trigger voor jou zijn. Maar je wilt graag de confrontatie met jezelf aangaan waardoor je kunt groeien.

Een persoonlijke reading duurt ongeveer een uur en de kosten bedragen €65,-. Het is belangrijk om vooraf geen informatie te geven over jezelf of jouw situatie. Voor een gelijkmatige aanpak is een coachingstraject mogelijk. Wil je graag direct en definitief van je klacht of probleem afkomen? Met een hypnose powersessie is de klacht of het probleem met een eenmalige sessie vaak al opgelost.